Boligrådgivning hos Din Boligadvokat

At erhverve eller afhænde fast ejendom, vil ofte være en af de mest betydningsfulde dispositioner, du kommer til at foretage dig som privatperson.

Din Boligadvokat besidder den fagkundskab og erfaring, som sikrer dig den bedst mulige bistand, du overhovedet kan få. Vi sikrer dig optimal gennemgang af alle ejendommens retsforhold, før du forpligter dig.

Vi gennemgår blandt andet: forsikringsforhold, købets finansiering, tilstandsrapport, refusionsopgørelse, servitutter, lokalplan samt alle øvrige dokumenter, der tilknytter sig ejendomshandlen, således at du har det fulde overblik.

Vi har naturligvis tavshedspligt, og omtaler ikke hverken sagen eller dine forhold overfor andre, uden dit samtykke. Vi er endvidere uvildige, og modtager ikke provisioner eller indtægter fra andre end dig.


Din Boligadvokat er således den eneste rådgiver, der kan opfylde de vigtige krav om sagkundskab, uvildighed og tavhedspligt.

Vi er certificeret af Danske Boligadvokater, hvilket er en anerkendt forening, som stiller store krav til dens medlemmer. Disse krav efterlever vi til fulde og det er en mærkesag for os at levere en tryg og nærværende rådgivning, der betones af den absolut højeste, faglige kvalitet indenfor feltet.

 

Hvilken rådgivning kan vi hjælpe dig med?

Kontakt

  (+45) 96 31 88 00

  mo@96318800.dk

CVR: 30568346

Gabels Torv 5,  9000 Aalborg - Danmark

© Din boligadvokat 2019